SZINTEN TARTÁS korrepetálás

Óradíj
5.000 Ft
60 perc

Kedves Szülők!
Miért nálam tanuljon gyermekük?

Nyelvtani magyarázatokkal és gyakorlatokkal, a szavak alapos megértésével és megtanulásával,szövegek fordításával tartjuk szinten a nyelvtudást illetve pótoljuk a hiányos részeket. Felépítését tekintve a tanulók megértési szintjéhez megfelelően igazodik. Témakörei, feladatai az életről szólnak, valós helyzeteket teremtve és a tanulókat kihozza az esetleges zűrzavarból.

A korrepetálásra érkezőknél az alapvető problémákat és meg nem értéseket megbeszéljük, amik miatt az angol nyelv és nyelvtana zavaros, érthetetlen, a beszéd pedig nehézkes. A megértésre és beszédkészség fejlesztésére építve ezután lehetővé válik a könnyebb felzárkózás, majd a már megszerzett nyelvi és tanulási tapasztalatok után a további angol tanulás.

Az új tananyag elsajátítása után az írásbeli gyakorlást házi feladatként végzik a tanulók, amiből eleget kapnak a fejlődéshez. A 90 perces órákon a főszerep az anyag megértésén és szóbeli használatán van, de a korábban tanultak megértését és használatát is nyomon követjük.

  • Mert itt segítséget  talál gyermeke iskolai problémáira, legyen szó rossz jegyről angolból, az oktatás minőségéről, egyéb ismeretekről!
  • Mert tudom, hogy milyen kétség és tanácstalanság tud úrrá lenni a Kedves Szülőn, ha a gyermek ellenőrzőjében / üzenő füzetében nem azt látja, amit szeretne!
  • Mert nem kell a jegyek, a bizonyítvány, a nyelvvizsga miatt aggódnia, vagy amiatt idegeskednie, hogy mi lesz a gyermekkel a nyári vakáció alatt!